LOMBARDO'S

LOMBARDO'S lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen
26 feb 2021 om 21:17 The only good thing about my order was potato and buns. Old Lombardo burgers was extremely tasty. It was sad to see burgers in this way.
14 feb 2021 om 19:02 Delicious!!
14 feb 2021 om 19:00 Delivery time 1h 45m. Instead of lunch we had dinner.
12 feb 2021 om 21:04 Best burgers in town
12 feb 2021 om 14:57 Thuisbezorgd had geen bezorger voorhanden dus moesten we het zelf ophalen. Ik ben benieuwd of we het bezorgingsgeld en fooi nog terugkrijgen van Thuisbezorgd
12 jan 2021 om 14:53 Eten was fantastisch. Het kwam alleen koud aan. Lag niet aan het restaurant en ben door hun wel gecompenseerd. Zeker een anrader!
11 jan 2021 om 10:47 Not exaggerating when I say I think these are the best burgers in town. I tried the ribs for the first time and they are delicious and incredibly tender. Excellent delivery, super friendly guy, and food was still hot when it arrived. Highly recommended
8 dec 2020 om 22:22 Wow! Weer geweldig!
3 dec 2020 om 20:51 Heerlijke burger. Jammer dat je er geen frietjes bij kunt bestellen en dat de burger in plastic komt. Niet erg milieu bewust.
29 nov 2020 om 10:27 Burgers were too cold, couldn’t eat them.
28 nov 2020 om 15:41 Hamburger was rare. 't was wel lekker maar het mag echt wel wat gaarder... Zal t voortaan voor de zekerheid vermelden. Aardappelen waren lekker.
3 sep 2020 om 20:17 best burger ive had in AMS- food was well presented, warm and very tasty